Trustan Ambassadeursdiner 2023; ruim tachtig gasten genieten van een bijzondere avond

Dat Trustanbouw zijn jaarlijkse Ambassadeursdiner nu voor de zesde achtereenvolgende keer organiseerde bij restaurant De Lage Vuursche in het gelijknamige dorp, mag eigenlijk geen verrassing meer worden genoemd. Beide bedrijven ontlenen hun reputatie namelijk aan een hoge kwaliteit van werken, oog voor detail en een persoonlijke benadering. Degelijk en betrouwbaar dus en daarom passen ze prima bij elkaar.

Het was zondag 26 maart de 15e of 16e keer (“Ik ben de tel kwijtgeraakt”, aldus directeur Rob Nijhuis) dat Trustan zijn ‘Ambassadeurs’ uitnodigde voor een culinaire bijeenkomst. Er waren meer dan 80 zakelijke relaties uitgenodigd door het Utrechtse bouwbedrijf. “Wij vinden contacten onderhouden zeer belangrijk en daarom organiseren we dit elk jaar weer. Het Ambassadeursdiner is inmiddels een mooie traditie geworden.”

Wijnproeverij
De gasten werden getrakteerd op een 7-gangen diner, gecombineerd met een wijnproeverij. Bij elke gang werden passende wijnen geschonken, afkomstig van Wijnhandel Gommers uit Soest. Vinoloog Gommers verstaat zijn vak waardoor het diner ook een educatief karakter kreeg.

Pinkenbiest
Wat de avond nog een extra bijzonder cachet gaf, waren de entr’actes van de dames van Pinkenbiest. Ze hielden korte, flitsende interviewtjes met willekeurige gasten en improviseerden telkens met de zojuist verworven informatie op onnavolgbare wijze een lied, in een door de geïnterviewde bepaalde muziekstijl. 

Even na 22.00 uur bedankte Rob Nijhuis zijn gasten voor hun aanwezigheid. “Ik vond het een fantastische avond, hopelijk hebben jullie ook genoten”, zei hij. “Tot volgend jaar!”

Bonbons
Op weg naar de gereedstaande taxi’s… iedereen werd weer veilig thuisgebracht! Maar niet voordat Rob Nijhuis aan elke gast een doosje met een bijzondere collectie bonbons gaf, samengesteld door chocoladeatelier PUUR. “Dank voor de samenwerking, ik wil graag dat jullie échte Ambassadeurs van Trustanbouw zijn!”

 
Trustan Bouw